omgevingRecreatie Peel en Bos ligt in een bosrijke omgeving vlakbij het nationaal park de Groote Peel in het Peeldorp Neerkant. Een ideaal startpunt om Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg te ontdekken.  Voor elke doelgroep is er dichtbij en rondom de accommodatie van alles te beleven en te doen.

 

Fietsen

De natuur van Zuidoost Brabant en Noord-Limburg is een paradijs voor de fietsliefhebber. In de hele regio vindt u het fietsroutenetwerk met genummerde knooppunten. De fietsroutes nemen u mee naar de verschillende landschappen, het veenkoloniale verleden, monumenten en oude boerderijen.  Kijk voor fietstips op: www.vvvdepeel.nl en www.liefdevoorlimburg.nl/fietsen .

 

Wandelen

Ook te voet kunt u het Brabantse en Limburgse land ontdekken. Zowel in de gemeente Deurne en Peel en Maas zijn bewegwijzerde wandelroutes. Natuurlijk mag een bezoekje aan nationaal park De Groote Peel niet ontbreken tijdens uw vakantie. In de Peel kunt u zelf uw route bepalen of één van de drie gemarkeerde wandelroutes volgen. Kijk voor wandeltips op: www.vvvdepeel.nl en www.liefdevoorlimburg.nl/wandelen.

 

Daguitstapjes

Vanaf Recreatie Peel en Bos zijn er legio mogelijkheden om er eens een dagje op uit te trekken. Een bezoekje brengen aan een van de vele musea,  attractiepark Toverland, winkelen in een van de steden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Komt u met een groep en wilt u een leuke activiteit organiseren? Er zijn tal van mogelijkheden in de omgeving voor alle doelgroepen. Kijk bij onze Links voor een impressie.

 

Uiteraard kunt u ons ook vragen naar de mogelijkheden voor een dagje uit of een activiteit. Wij denken graag met u mee!