Peel en Bos-5Recreatie Peel en Bos   beschikt over vier comfortabele kamers, perfect om er lekker tussenuit te gaan of gewoon om even tot rust te komen in een mooie omgeving.

 

Iedere kamer is ruim opgezet, met grote ramen met zicht op de bosrijke en landelijke omgeving. De kamers beschikken over een eigen badkamer, voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een kitchenette met koffiezetapparaat en een waterkoker, zodat u altijd lekker een kopje koffie of thee kunt drinken. Ook staat er voor u in de koelkast wijn, bier of fris voor u klaar. In de gehele accommodatie kunt u gebruik maken van gratis Wifi.

 

Alle kamers beschikken over een eigen (overdekt) terras. Sla de tuindeur open en u bent meteen in de natuur, waar u heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht.

 

Neemt u fietsen mee? Deze kunt u binnen stallen met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

 

Bij een overnachting hoort natuurlijk ook een heerlijk ontbijt. Met vers afgebakken broodjes, gekookte eitjes, zuivelproducten en jus d’orange word u ’s ochtends verwelkomt in de gezamenlijke ruimte. Bij mooi weer kunt u van uw ontbijt genieten op het prachtige terras.

Neem voor informatie en beschikbaarheid contact op via de telefoon of via de e-mail.

 

Prijzen B&B

2 Personen € 70,00 p.n
1 Persoon € 40,00 p.n
Toeslag 1 nacht € 5,00
Incl. toeristenbel.
Incl. ontbijt
Vergaderen op aanvraag
Zorg op aanvraag